Over ons

Pemar Tegelwerken staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Met onze eigen vakmensen en een netwerk van specialisten om ons heen hebben we sinds 1973 ervaring opgebouwd in tegelwerk en verbouwingen voor particulieren, bedrijven en aannemers. Wij verzorgen al het tegelwerk voor badkamers, toiletten, vloeren en keukens. Ook voor tegelwerk op terrassen en in zwembaden en sauna's draaien wij ons hand niet voor om.

Bij de start van ons bedrijf zijn we begonnen als tegelzetter. Door de jaren heen werden we steeds vaker gevraagd om grotere verbouwingen of aanbouwen te ontwerpen en te regelen. Vandaar dat Pemar Tegelwerken meer is geworden dan tegelwerken alleen. Het strakke tegelwerk waar wij om bekend staan, dat blijft natuurlijk! Die vakkundigheid vragen we van alle mensen waarmee we samenwerken.

We vinden het belangrijk om een goed advies te geven, daarom komen we graag bij de klant thuis om in een rustige sfeer advies te geven over de verbouwing. Het voordeel is dat we ons advies kunnen laten aansluiten op de woonstijl van onze klant. Een verbouwing is voor veel mensen een flinke onderneming en hectische periode, daarom zijn wij graag het aanspreekpunt voor de klant en de ingehuurde vakspecialisten en leveranciers. Wij maken de planning zodat u de verbouwing kunt volgen en weet wie er wanneer bij u aan het werk is. Zo zorgen we ervoor dat de verbouwing een succes wordt!