EasylationWall

Easylationwall
Hét nieuwe isoleren voor buitengevels. De EasylationWall is makkelijk, mooi en maatgevend. Een perfecte oplossing om uw buitengevel te isoleren met elke steen die u wenst, ook met keramische tegels. Dit systeem heeft een hoge ontwerpvrijheid en heeft een korte montagetijd. Pemar Tegelwerken geeft u advies over de mogelijkheden die de EasylationWall biedt en zorgt voor een vakkundige montage. Wij zijn gecertificeerd installateur van EasylationWall.

 

Complete verbouwing

Complete verbouwing
Een nieuwe badkamer, vloer of werkzaamheden tbv een nieuwe keuken zijn grote projecten. Bij Pemar Tegelwerken helpen wij u graag met de complete verbouwing. Van sloopwerk tot en met de oplevering zijn wij uw vaste aanspreekpunt. In ons netwerk werken we samen met vakmensen voor het sloopwerk, metselwerk, loodgieterswerk, stukadoorswerk, schilderswerk en de elektra. Met ons team zorgen wij ervoor dat uw verbouwing een succes wordt!

Tegelwerk

Tegelwerk
Het tegelwerk dat wij leveren wordt met de grootste zorg gelegd, goed en strak tegelwerk is een belangrijk detail van uw nieuwe badkamer, keuken, toilet of vloer. Pemar Tegelwerken staat voor kwaliteit! Wij zijn door Bovatin (bond voor tegelzetters) erkend als kwaliteitsbedrijf. Daarnaast zijn we VCA gecertificeerd. Onze medewerkers krijgen regelmatig trainingen en cursussen om ons tegelwerk op het hoogste kwaliteitsniveau te kunnen blijven leveren.

Vloeren

Vloeren
Wanneer u kiest voor een vloer van natuursteen of keramische tegels heeft u veel mogelijkheden. Wij geven u advies voor isolatie, mogelijkheden van vloerverwarming en de voor en nadelen van de diverse tegels. Vloeren worden intensief gebruikt en we houden bij ons advies rekening met het gemak van schoonmaak en onderhoud. Onze specialiteit is het zetten van natuursteentegels in cement. Bent u op zoek naar een hardstenen vloer of een vloer van Portugese cementtegels, dan zorgen wij ervoor dat deze vakkundig bij u wordt gelegd.

Tegels

Tegels
De tegels die wij adviseren zijn altijd van de beste kwaliteit met volledige fabrieksgarantie. De kwaliteit van de tegel zorgt voor een langere levensduur, blijft langer mooi en is makkelijk in onderhoud. Wij leveren alle vloertegels, wandtegels, houtlook tegels die passen bij uw woonstijl en interieur. Van modern tot klassiek en volgens de laatste trends zorgt ons tegelwerk voor de juiste look van uw nieuwe vloer, badkamer of toilet.

Natuursteen

Natuursteen
Natuursteen is een uniek en authentiek product, het leggen van natuursteen is vakwerk. Bij Pemar Tegelwerken geven wij u advies over de mogelijkheden die natuursteen biedt en zorgen wij ervoor dat de tegels vakkundig worden gelegd. Wij zijn uiteraard gespecialiseerd in het zetten van natuursteen in cement. Natuursteen wordt veel gebruikt als keukenblad en kent meerdere toepassingen in bijvoorbeeld badkamers, toiletten, rond openhaarden en schouwen en als lambrisering. Natuursteen past in elk interieur en geeft uw woning een warme sfeer en uw badkamer een luxe uitstraling.